1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jeep viser ny babymodel
0

Jeep viser ny babymodel

Jeep viser ny babymodel
0
0

Den kommende lille Jeep model, der skal konkurrere mod Nissan Juke når den kommer på markedet, er blevet lækket online før dens afsløring på Geneve.

En række billeder der angiveligt viser produktionsudgaven af den nye Jeep, blev fremvist på bilhjemmesiden Jalopnik over weekenden.

Billederne viser bilen uden kamuflage og den nye Jeep model ser ud til at blive kaldt ’ Renegade’. I et billede kan man se hvad der synes at være et aftageligt soltag ved navn ’My Sky’. Den anden variant viser et  mere offroad-orienteret look.

Den er udviklet ved siden af Fiat 500X crossover og den deler platform med modellen. Den nye baby-Jeep forventes på markedet i 2015 og skulle oprindeligt have anvendt Jeepster-navnet, men Fiat aflivede idéen sidste år.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Renegade får en traditionel Jeep forende, med runde forlygter og anvender den udtalte kølergrill. Den nye bil har også kasseformede, SUV-lignende proportioner og firkantede baglygter. Første kig på interiøret viser at Renegade får Fiats velkendte infotainment system med navigation.

Bilen er baseret på SCCS platformen, der også danner basis for Opel Corsa og Fiat Punto og den nye lille Jeep får firehjulstræk og mindst én udgave vil få efternavnet ’Trail Rated’, hvilket signalerer væsentlige terrænegenskaber.

Det forventes at både den nye Jeep go 500X vil dele motorer. Drivlinjerne er endnu ikke bekræftede, men det forventes at Fiats 1.3-liters diesel vil finde anvendelse og muligvis også deres 0.9-liters tocylindrede TwinAir turbomotor.

Fiat-Chrysler har høje forhåbninger for udvidelsen af Jeep-brandet og forventer at afsætte en million enheder om året. Jeep er den mest succesfulde af de tre mærker i Fiat-Chryslers eksklusive portfolio, idet Alfa Romeo og Maserati sælger væsentligt dårligere for tiden.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Den nye Jeep vil blive bygget hos Fiat i Melfi, Italien.