1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Kabinen i den nye Alfa Romeo Giulia lover godt
5

Kabinen i den nye Alfa Romeo Giulia lover godt

Kabinen i den nye Alfa Romeo Giulia lover godt
0
5

Den nye Alfa Romeo Giulia blev offentliggjort i den forgangne uge, men der er stadig en masse ting vedrørende den nye italienske sportsbil, som vi ikke har helt styr på endnu. Eksempelvis kabinen.

Ved præsentationen var der ikke fokus på kabinen, og billeder heraf blev ikke offentliggjort, men det er er lykkes os at finde et alligevel. Her ses det tydeligt, at det er køreren, der i kabinen er i fokus, da alt er centreret om pågældende. I hver side af instrumentbordet er der turbine-lignende ventilatorer, og midten af instrumentbordet samles om det store infotainmentsystem.

Modsat sine tyske konkurrenter er Giulias infotainmentsystem nemlig bygget ind i instrumentbordet og popper som BMW og Mercedes-Benz ikke op som skærm for sig selv. Det giver i tilfældet her et bedre ‘flow’ på instrumentbordet. Instrumentbrættet, derimod, er spækket med informationer, som vi kan lide at se. Speedometeret går op til 330 km/t, imens omdrejningstælleren topper omkring 8000 omdrejninger.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Du kan læse mere om den nye Alfa Romeo Giulia her

Nok er den nye Giulia – her i Quadrifoglio-udgaven – sporty, men komfortabel ser den også ud til at være. Sæderne ligner en blanding af stof og alcantara-læder, og så har den nogle lækre støtter på hver side. Også rattet er beklædt med alcantara-læder, og på rattet har man ligeledes mulighed for at styre infotainmentsystemet samt starte motoren. Ferrari-engineering.

Andre måder at styre infotainmentsystemet på? Jep, blot brug det store ‘drejehjul’ imellem sæderne. Du kender det fra BMW og Mercedes-Benz, og det fungerer faktisk godt.

Vi afventer stadig flere informationer om den nye Giulia, men indtil videre ser den lovende ud.