1. Home
  2. Bilnyheder
  3. KIA klar med prisen på ny Picanto –

KIA klar med prisen på ny Picanto –

KIA klar med prisen på ny Picanto –
0
0

Den tredje generation KIA Picanto lanceres hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Med et selvsikkert nyt design inde og ude er den mindste KIA et godt bud i mikro-klassen.

Den nuværende Picanto er den 3.mest solgte mikrobil i 2016 lige efter VW UP og Toyota Aygo, men det vil KIA uden tvivl gerne ændre med den nye model.

3 nye motorer

Fra lanceringen er den nye Picanto tilgængelig med en 1,0 benzin motor med (ISG start/stop funktion) (67 hk) og en 1,2 benzin motor (84 hk). Begge motorer fås med automatgear. Fra 4. kvartal vil KIAs nye 1,0-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning (100 hk) blive tilføjet programmet.

Og nu det vigtigste … Prisen!

Prisen på den nye Picanto starter ved kr. 94.999,- for en 1.0 benziner af udstyrsniveauet ’Vision’, som bl.a. har automatisk nødbremse (AEB), el-ruder for, fjernbetjent centrallås og elektronisk servostyring.
Se hele det danske modelprogram her på KIA’s hjemmeside.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Går du op på udstyrsniveauet ’Comfort’ får du bl.a. også ratbetjent radio, AUX og USB stik, projektionsforlygter, LED-kørelys, elruder i bagdørene, eljusterbare sidespejle med varme og tonede ruder. Her starter prisen ved kr. 104.999,-. Vil du have aircondition – og det vil du – så skal op i ’Advance’ for at få aircondition. Men for 7.999,.- kan det tilkøbes i det lavere ’Comfort’-niveau til kr. 7.999,-.

På øverste hylde får du desuden varme i forsæder, varme i rat, læderrat/gearknop, Bluetooth og 4 højtalere. Så starter prisen på kr. 114.999,-.

Topvarianten GT-line adskiller sig fra det øvrige modelprogram med fine GT-line designdetaljer i form af sideskørter og andre kofangere, GT-line udstødning samt sportsrat med flad bund. Dertil kommer 16” alufælge, kromlister og krom på dørhåndtagene, LED-lys bagpå, tågeforlygter, klimaanlæg, kunstlæderkabine og højglans på instrumentbrættet.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Læs mere om GT-Line her

Den flydende 7” skærm med navigation, bakkamera, bakalarm og Apple CarPlay er ikke at finde på udstyrslisterne, men et tilkøb til kr. 10.999,- til modellen GT-line. Det samme gør sig gældende for LED lys rundt om make-up spejlet. Det koster dog kun kr. 599,-. Og er et must-have … for nogle.

Bagagerumskapaciteten vokser fra 200 l til maksimalt 255 l. 60:40 splitbagsædet kan klappes helt fladt ned med et enkelt greb – så bliver det ikke nemmere. Det øger bagagerumskapaciteten til 1.010 l.