1. Home
  2. Bilnyheder
  3. KIA Optima er klar til Danmark
0

KIA Optima er klar til Danmark

KIA Optima er klar til Danmark
0
0

Nu er KIA klar med den opgradere Optima, som er en bil i D-segmentet.

KIA Optima er blevet solgt i eksempelvis Sverige i noget tid, men nu har den også fundet sin vej til Danmark. Danmark har ventet længe på Optima, da der har været stor efterspørgsel på modellen ift. produktionskapaciteten.

Den opgraderede Optima kommer til Danmark fra september, og den har blandt andet fået et nyt infotainmentsystem, nyt komfort- og sikkerhedsudstyr, øget raffinement, forbedret kvalitet og finish. Desuden er der selvfølgelig også nogle eksteriørforandringer.

Teknisk set har den nye model fået monteret en dynamisk dæmper på baghjulsophængets tværstiver, hvilket reducerer støj – og montering af kraftigere alufælge. Tilsammen har disse tiltag reduceret vejstøjen med 3,3 dB.

Motorernes effektivitet er forbedret, så CO2-emissionen nu er 128 g/km med den 1,7 liters dieselmotor.

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv

KIA selv fortæller de forventer det iøjnefaldende design, kraftfulde og effektive motorer, overlegent samlet koncept, avancerede features og en skarp prissætning skal fange danskernes opmærksomhed.

I Danmark er der to motorer og to udstyrsniveauer. En 165 hestes benzinmotor eller 136 hestes diesel. Udstyrsniveauerne hedder Vision og Advance. Standardudstyret inkluderer bl.a. 2-zone klimaanlæg, fartpilot, bluetooth og LED kørevelys for 280.000 kr. Merprisen for en Advance-model er 50.000 kr., og her får man læderkabine, større alufælge, parkeringshjælp både for- og bag, LED baglygter, Xenon HID, regnsensor, touchskærm og diverse andre ting.

kia-optima-pris

tags: