1. Home
  2. Bilnyheder
  3. KIA Sportage får en opfrisker
0

KIA Sportage får en opfrisker

KIA Sportage får en opfrisker
0
0

KIA Sportage har været tre år på det danske marked, og nu bliver den opfrisket.

Sportage blev lanceret tilbage i 2011, og KIA havde høje forventninger til deres nye mindre SUV – hvis man sammenligner med Sorento. Designet var opsigtsvækkende og udstyrsniveauet ganske fristende med flere smarte detaljer såsom bakkamera i bakspejlet.

I Danmark fik Sportage dog aldrig den succes man havde håbet på, og den danske importør mener den store europæiske succes var problemet, da det resulterede i for lange leveringstider til de danske kunder.

Nu er produktionen flyttet og leveringstiden dermed på niveau med KIAs øvrige Europæiske modeller fra den Slovakiske fabrik i Zilina.

”KIA Sportage fortjener en ny chance. Det er et super fint produkt i Crossover SUV segmentet. Derfor har KIA Import Danmark med lanceringen af den forbedrede Sportage etableret et helt nyt modelprogram”, udtaler salgs- og marketingchef; Mads Ries Lauvring.

Den faceliftede Sportage er efter sigende blevet mere raffineret end den nuværende model. Det er ændringer såsom minimering af støj, vibrationer og hårdhed som gør den mere komfortabel. Forruden bliver af lydisoleret glas, hvilket skal formindske vindstøjen, og undervognen har fået en overhaling, ligesom nye gearkasseophængskomponenter vil medvirke til en mere raffineret køreoplevelse fortæller KIA.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Man kan kende den faceliftede Sportage på nye fælge, nye tågelygter samt ny kofanger og en ny kølergrill.

Motorudvalget består af den 1.6 benzin og 1.7 diesel med start/stop-system. Prisen starter ved 249.999 kr., og der er selvfølgelig altid syv års garanti op til 150.000 kilometer.

kia-sportage-prissaetning

Mindste udstyrsniveau inkluderer aircondition med køling i handskerum, elruder for og bag samt 16” alufælge. Opgraderer man til niveauet over for 15.000 kr. får man sædevarme for og bag, regnsensor og tågelygter med cornering light.

KIA viser den faceliftede Sportage ved Geneve Motor Show d.4 marts. Den vil blive lanceret i Danmark i starten af april.

kia-sportage-udstyr

tags: