1. Home
  2. Baggrund
  3. Klip, klip, farvel!
0

Klip, klip, farvel!

Klip, klip, farvel!
0
0

Siden klippekortsordningen trådte i kraft i 2005, er det blevet utrolig meget lettere, at miste sit kørekort. Hvis du (af uransagelige årsager) skulle have lyst, kan du således nemt og ubesværet klippe dig vej til en kørekortfri tilværelse. Hvad skal man i øvrigt også med sådan et kort?

OBS! Denne artikel kan indeholde spor af sarkasme.

Snak i håndholdt mobil, mens du kører!

En af de mest sociale måder, at få klip i kørekortet på, er ved at tale i håndholdt mobiltelefon mens du kører. Det er helt sikkert en hyggelig måde, at få sit første klip på, da loven ikke gør forskel på om det er kæresten, svigermor eller en kammerat, du taler med. Du skal bare ringe til den, du helst vil have i røret, og så kommer klippet helt af sig selv. Det er da smart, hva?

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Eller…
Hvis du ikke bryder dig om førnævnte metode, kan du selvfølgelig også vælge, at forsyne din iPhone med forskellige former for tilbehør, der gør det muligt, at tale UDEN, at du selv holder telefonen, for det må du nemlig gerne, og det koster ingen klip. Faktisk har Apple, hvis du vel at mærke har en iPhone, allerede gjort noget af arbejdet for dig. Da du modtog din iPhone medfulgte der nemlig et headset fra Apple, der fungerer ganske glimrende som en håndfri løsning til når du kører bil.

Kør helt vildt hurtigt!

En anden måde til hurtigt at skaffe sig af med pappet, er ved at køre hurtigt. Det er smart! Dels fordi du kommer meget hurtigere frem, men også fordi der ikke skal meget til, for at klippet er i hus.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Eller…
Du kan også vælge den kedelige løsning, som selvfølgelig er, at køre hjemmefra i god tid, så du ikke stresser i trafikken, sparer på brændstoffet, overholder hastighedsgrænserne og udgør en mindre risiko for dine medtrafikanter. Men vi advarer dig – hvis du vælger denne metode, er det meget svært, at få klip i kortet.

Øl, klip og hornmusik

En sidste stensikker og helt vildt sjov måde, at miste kørekortet på, er ved at gøre sin kørsel til en fest, der i den bedste danske ånd, selvfølgelig involverer anseelige mængder alkohol. Alt er sjovere, når vi er fulde, og hvis du er rigtig heldig, kan du både miste dit kørekort OG få et sted at sove din brandert ud. Detentionen i arresten har ganske vist ikke roomservice, men til gengæld er du sikret eskorte hele vejen til dit værelse.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Eller…
Hvis du bekymrer dig om andres ve og vel, kan du også vælge den tørre løsning, som er; lad være med at drikke, når du skal køre bil. Men hvis du vælger at lade alkohollen stå, eller holder dig under spærregrænsen på 0,5 promille, er det meget svært, at få et klip. Især hvis du ovenikøbet holder dig til fartgrænserne, undlader at tale i håndholdt telefon og bruger selen. Ja, så er det faktisk næsten umuligt, at få sit kørekort klippet i stykker.
P.S.: Kør ordentligt! For din egen – og for alles skyld.