1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Kur til Continental
1

Kur til Continental

Kur til Continental
0
1

Bentley har sendt Continental på kur i form af den nye eksklusive GT3-R

Med et vægtbesparelse på 100 kg og 51 hk mere end den normale Continental GT V8 S er GT3-R godt på vej mod en sporty køreoplevelse. Eksklusiviteten kommer fra at modellen kun fremstilles i 300 eksemplarer.

Firmaet fra Crewe, England siger at bilen er inspireret af deres Continental GT3 racerbil, som netop har hentet dens anden sejr på hjemmebanen Silverstone i England. Continental GT3 kører med i Blancpain Endurance Series.

Med et revideret ESC system, optimeret chassis og for første gang nogensinde i en Bentley, torque vectoring, lover Bentley at det er den mest dynamiske bil nogensinde fra det britiske firma.

Bilen kører med en opgraderet udgave af den kendte 4.0 V8 med twin-turbo, der i GT3-R yder 572 hk ved 6.000 omdrejninger og har et moment på 700 NM fra 1700 omdrejninger. De kræfter bliver sendt til vejen gennem en 8-trins ZF gearkasse og et permanent firhjulstræk. Motoren burde også kunne høres, da Continental GT3-R kører med et titanium udstødningssystem.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Når al den teknik og kræfter spiller sammen kan den 2.2 tons tunge bil skydes fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder, 0,7 sekunder hurtigere end GT V8 S og accelerationen stopper først ved 273 km/t, ned fra 309 km/t i GT V8 S. Og når bilen skal stoppes igen, er der kulfiber bremser af størrelsen 420 mm for og 356 mm bag klar til arbejde. Bilen står på 21” alufælge.

Interiøret i GT3-R er der kulfiber sæder færdiggjort i læder og alcantara, som sikre en god støtte til føreren og passageren. Rat og gearstang er også pakket ind i alcantara, mens midterkonsollen har kulfiber paneler. Med inspiration fra mærkes deltagelse i motorsporten, er der grønne accenter rundt i kabinen, blandt andet på sæderne, rattet og dørene.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Bentley har endnu ikke annonceret priser.