1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kviktest: Volkswagen up! move up!
0

Kviktest: Volkswagen up! move up!

Kviktest: Volkswagen up! move up!
0
0

Volkswagen up! er en af tidens mest omtalte biler, og den danske VW-importør har aldrig mødt så massiv interesse før, hvilket har resulteret i 1.500 solgte eksemplarer inden den officielle introduktion!

Det er ikke kun den attraktive pris, og det anderledes design som skaber postyr i branchen. Den er nemlig bl.a. også fra standard udstyret med et sikkerhedssystem, som selv bremser bilen ved hastigheder op til 30 km/t.

VW up! fra 89.989 kr.

Man kan købe Volkswagen up! fra 89.989 kr. med take up!-pakken og den 1.0 liters trecylindret motor som yder 60 hk. – Ønsker man lidt flere kræfter kan man købe den med 75 hk. – Den testede er move up som koster fra 97.990 kr.
Som standard er en udstyret med en dejlig femtrins manuel gearkasse som klarer jobbet ganske tilfredsstillende. Selvom man allerede har sat den i femte gear lang tid før landevejshastighed, så overrasker den på motorvejen med et forholdsvist lavt støjniveau.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

VW up! er ikke ligefrem nogen raket, da den med sine 60 hk klarer 0-100 km/t på cirka 14,5 sekunder. Den virker dog ganske oplagt op til 50-60 km/t, og det er også i byzonerne VW up! har sine fordele, da den er lille og smart at drøne rundt med i byen.

Styretøjet er der minsandten nemlig heller ikke noget galt med, da servoen sikrer det går præcist og let. Med det præcise styretøj og en længde på kun 3,54m er den også nem at parkere.

Er kvaliteten i orden?

Kort sagt, ja. Selvom VW up! er i blandt klassens billigste, så fik vi et godt indtryk af kvalitet til en rigtig fornem pris.
take up! er iflg. os den mest interessante udstyrsvariant, og man kan sagtens stille sig tilfreds med det udstyr den har. move up!-modellen som vi testede har yderligere lakerede sidespejlhuse, dørhåndtag i bilens farve samt de særlige hjulkapsler. Indeni har kabinen fået et ekstra pift med noget sort højglans, dobbelt bagagerumsbund, easy entry med hukommelse på førersædet, hanskerum med klap og omdrejningstæller.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Vores tidligere favorit i klassen har været KIA Picanto, men med den nye Volkswagen up! er vi i tvivl. Volkswagen up! virker nemlig bedre skruet sammen, og har samtidig en bedre finish indendørs. Desværre har den ikke syv års garanti, men man har mulighed for at tilkøbe to års ekstra garanti, så man i alt har fire år for kun 2.990 kr.(op til 120.000 km).

Tak til Volkswagen forhandleren Lund & Olsen i Birkerød for udlån. – Se vores fulde test af VW up! her.

Volkswagen up! move up!

Ydelse: 60 hk ved 5.000-6.000 omdr./min / 95 Nm ved 3.000-4.300 omdr/min. – Trecylindret

Præstationer: Topfart er 160 km/t. 0-100 km/t på 14,4 sek

Oplyst forbrug: 22,2 km/l – 105 g/km

Mål i cm: Længde: 354 cm, Bredde: 164 cm, Højde: 149 cm

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Vejledende pris uden ekstraudstyr: 97.990 kr.