1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækkede billeder af Jaguar XF Sportbrake
0

Lækkede billeder af Jaguar XF Sportbrake

Lækkede billeder af Jaguar XF Sportbrake
0
0
Disse billeder af den nye Jaguar XF Sportbrake er dukket op, og viser den nye stationcar i usløret form for første gang.
Stationcarudgaven af XF forventes at få officiel debut ved Geneve Motor Show, i begyndelsen af marts og er en livsnødvendig bil for Jaguar, da den vil give dem en kvalificeret rival til stationcarudgaverne af BMW 5-serie, Mercedes E-klasse samt Audi A6. Det er også den første Jaguar stationcar siden den kontroversielle X-Type.
Disse billeder, som synes at være kommet fra en scannet brochure, viser en baglyteformation der er lignende den man finder på sedanudgave, sammen med en front der er identisk fra B-stolperne og frem. Der er også en diskret tagspoiler samt sorte C-stolper, som man finder det på den større Jaguar XJ.

Gængse motorer

Jaguar har endnu ikke afsløret hvilke specifikke motorer vi får at se i den nye bil, men det kan med rimelig sikkerhed siges, at både den 2.2 liter store 4-cylindrede dieselmotor samt de to V6-dieseludgaver vil være at finde i den nye bil. Forhåbentligt får vi også en udgave at se på et tidspunkt. Det vides endnu ikke, om Jaguar vil producere en XFR Sportbrake.

 

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.