1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækkede billeder af Lamborghini Veneno
0

Lækkede billeder af Lamborghini Veneno

Lækkede billeder af Lamborghini Veneno
0
0

Vanvittig ny Lamborghini dukker op før afsløringen på Geneve Motor Show.
Efter et billede dukkede op i den engelske avis ’Sunday Times’ er flere nu blevet lækket gennem en Tjekkiske hjemmeside. Det drejer sig om Lamborghinis nye hovedattraktion på Geneve Motor Show, Veneno.

Bilen bliver produceret for at fejre Lamborghinis 50 års jubilæum og man må give Italienerne at de forstå at fejre en begivenhed. Hvor Aston Martin introducerede et par nye farvekombinationer og lidt ekstraudstyr i anledning af deres 100 års fødselsdag tidligere på året, har Lamborghini givet den hele armen med en spritny bil. En ganske lækker en af slagsen.

Kun tre eksemplarer produceret

Den er baseret på platformen fra den allerede heftige Aventador og Veneno ser ud til at blive bygget udelukkende af højteknologiske materialer. Hestekræfterne kommer fra en 6.5-liters V12 med 740 hestekræfter, sammensat med en syvtrins elektronisk kontrolleret manuel gearkasse. Hvis man troede at McLaren P1 og Ferrari F150, hvis sukkermad Veneno alvorligt talt nu har pisset på ville være eksklusive, kan man godt tro om igen. Kun tre eksemplarer af Veneno vil blive produceret og de er angiveligt allerede solgt, for 30 millioner kroner stykket, uden dansk afgift vel at mærke. Til sammenligning er det over 10 gange mere end du skal af med for en Aventador.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Flere detaljer følger så snart vi har dem.