1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækkede BMW i8 billeder
0

Lækkede BMW i8 billeder

Lækkede BMW i8 billeder
0
0

Når dørene til Frankfurt Motor Show åbner er den mest interessante nyhed på BMW-standen i3-elbilen, men gad vide om i8’eren ikke også tiltrækker lidt opmærksomhed.

Der er endnu kun to officielle billeder af BMW i8 på nettet, og derfor er det svært at sammenholde den med konceptmodellen som blev vist for to år siden. Dørene i produktionsmodellen er dog mindre og ikke lavet i glas, men man har stadig beholdt den noget specielle måde dørene åbner på.

Motoren er en trecylindret 1,6 liters turboladet enhed med 231 heste, som sender kræfterne til baghjulene via en sekstrins automatgearkasse. Forhjulene drives af en 131 hestes elektrisk motor, hvor der er en to-trins automatisk gearkasse. Batteriet som driver denne motor er et lithium-ion der kan oplades via en alm. stikkontakt. Bruger man kun batteriet er rækkevidden 35 kilometer, mens man ved kombination af benzin og el når 500 kilometer.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Dermed er BMW i8 firehjulstrukket og den samlede ydelse hele 361 hk og 570 Nm, hvilket bringer den fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder med en topfart på 250 km/t. Derudover kan den køre hele 40 km/l iflg. BMW.

tags: