1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækket billede af Ferrari F620 GT
0

Lækket billede af Ferrari F620 GT

Lækket billede af Ferrari F620 GT
0
0

Dette billede rygtedes at være efterfølgeren til Ferrari 599, en ny superbil der forventes at være den mest kraftfulde gadebil i Ferraris historie, med flere end 700 hestekræfter tilgængelige.

Den seneste eksotiske superbil fra Maranello vil officielt blive afsløret næste onsdag, d. 29 februar. Den er allerede blevet vist frem, dog noget maskeret og sløret i en video offentliggjort af den italienske fabrikant, og blev også fanget af spionfotografer tidligere på året.

Dette nye billede, der tilsyneladende skulle vise den nye Ferrari blev først lækket på bilblogs. Spekulationen går nu på at bilen er en modeludgave i træ, der skal vise den kommende bils endelige design.

Mere nøjagtige detaljer omkring den nye bil er endnu ukendt før bilen officielt præsenteret, men det vides at kræfterne vil blive leveret af den 6.3-liters store V12 motor der benytter direkte indsprøjtning og også findes i Ferrari FF. Motoren er en videreudvikling af motoren der blevet anvendt i den originale 599 samt Ferrari Enzo og kan yde helt op til 850 hk, som den gør i FXX Evoluzione.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Skal man tro rygterne, vil bilen have 710 hk. Den nuværende 599 GTB har 615 hk i standardform. Ferraris nye topmodel vil anvende banebrydende strukturelle og detaljerede ingeniørmæssige detaljer, for at sikre at den er lettere end den udgående model.

Vægtformindskelsen skal bl.a. komme fra Ferraris nye aluminiums monocoque-chassis, der benytter Formel 1 teknologi med henblik på styrke og lav vægt.

Modsat konkurrenterne Lamborghini og McLaren der i høj grad har anvendt kulfiber i et forsøg på at holde vægten nede, mener Ferrari ikke at materialet egner sig til den type masseproduktion som de forventer den nye bil vil gennemgå.