1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Læs decemberudgaven af Bilsektionen Magasinet
0

Læs decemberudgaven af Bilsektionen Magasinet

Læs decemberudgaven af Bilsektionen Magasinet
0
0

Der er en dugfrisk og vinterkold udgave af Bilsektionen Magasinet tilgængeligt på iPad og PC nu. Traditionen tro får du 104 siders kravlenisse- og julenips-frit bilnørderi, uden at vi forlanger så meget som en krone for det.

Vi har smækket over 100 siders nyheder, tests og reportager sammen i en pakke, der burde kunne holde dig beskæftiget indtil det nye år. Du kan læse tests af den nye Range Rover Sport, som vi har prøvet på fast og løs grund, Citroëns nye rullende drivhus, den ultra-billige og tilsvarende skrabede Dacia Duster meget mere.

Som noget særligt fyrede vi op for vores PlayStation og sprang bag det digitale rat for lægge arm med Gran Turismo 6. Resultatet var en uge med et betragteligt søvnunderskud. Bedømmelsen? Den finder du i magasinet.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Du kan som altid læse friskpressede nyheder om den nye Jaguar F-Type Coupé, Porsches mindre SUV og om nye livstegn hos svenske SAAB og vores husven og altid gnavne  klummesmed S. Gammeltoft klager over Danskerens aalt for fornuftige forbrugsmønstre.

 

God læselyst!