1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lamborghini Veneno uden tag
0

Lamborghini Veneno uden tag

Lamborghini Veneno uden tag
0
0

Efter at have produceret kun tre lukkede udgaver af Veneno, har Lamborghini nu offentliggjort lanceringen af en permanent åben udgave af den racer-inspirerede prototype.

Ni biler vil blive bygget i 2014 og hver biler koster den nette sum af 44 millioner kroner på danske skilte (!). Billederne ovenfor siger det som det er – Veneno Roadster har absolut intet tag, kun et par bøjler af sikkerhedsmæssige årsager. Bortset fra det, er det samme Aventador-baserede superbil som den Veneno coupé vi så tidligere på året, med højdepunkter som en karosse fuldstændig i kulfiber og keramiske skiver.

Der er også rigeligt med kulfiber i kabinen på Roadsteren, med alt fra midterkonsollen til dørtrin og sæder udført i det eksotiske materiale. Lamborghini fortæller at de udviklede ’Rosso Veneno’-farven som ses på billederne særligt til Veneno Roadster, men alle potentielle kunder vil være i stand til at vælge en helt unik farve.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Roadsteren vejer 1,490 kilo med en centermonteret 6.5-liters V12 der disker op med 750 hestekræfter. Det er nok til at 0-100 km/t er overstået på 2.9 sekunder og har man mod på det klarer bilen 355 km/t, selv uden tag.