1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Land Rovers bestseller bliver opgraderet
0

Land Rovers bestseller bliver opgraderet

Land Rovers bestseller bliver opgraderet
0
0

På blot 18 måneder er Range Rover Evoque solgt i mere end 170.000 eksemplarer, hvilket gør den til en af Land Rovers mest populære biler nogensinde.

Den populære SUV bliver nu opdateret, hvilket betyder forbedret teknologi, en grønnere kørsel og masser af luksuriøs komfort. I blandt de store nyheder er den 9-trins automatgearkasse, hvor gearets reaktionstid er reduceret til et absolut minimum, og skiftende næsten ikke skulle være til at mærke. Det nye gearskifteprogram matcher ubemærket gearet til kørestilen, hvilket sikrer en endnu bedre komfort og ydelse.

Med alle de nye teknologier reduceres brændstofforbruget med 11,4 %, og CO2-emissionen er ligeledes nedsat med op til 9,5 %. En af de nye features er verdens første “on demand” firhjulstræk. Systemet, der øger bilens adræthed og nedsætter brændstofforbruget, slår firshjulstrækket fra ved stabil kørsel ved en hastighed over 35 km i timen. Firhjulstrækket bliver automatisk slået til, hvis systemet registrerer, at der er behov for det.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

To nye parkeringssystemer er tilføjet, således man let både kan komme ind og ud af parallelparkering og almindelige parkeringer. Sikkerhedssystemer som advarer mod modkørende trafik, kan genkende og registrere trafikskilte og advarer, når du forlader banen er også iblandt de nye features.

Den opdateret Evoque er allerede klar nu, og priserne starter fra 705.000 kr. på hvide plader, mens papegøjeplader koster fra 413.152 kr. + moms. Forhandlerne er placeret i Aarhus, Birkerød og Kalundborg.