1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Light udgave af cee’d GT
0

Light udgave af cee’d GT

Light udgave af cee’d GT
0
0

KIA er nu klar med en light udgave af både pro_ cee’d GT og cee’d GT, hvor man får mindre udstyr, men samme skarpe eksteriør og teknik.

Prisen på cee’d GT starter dermed nu ved blot 284.999 kr., hvilket gør det til et yderst attraktivt køb. I forvejen var cee’d GT et rigtig fint valg, hvis man ville have meget værdi for pengene, og de almindelige og lidt skarpere GTI’er var ude af sigte, eller man blot ikke mente de gav nok merværdi for pengene.

Udvendig kan man ikke se forskel på den almindelige cee’d GT og light-udgaven, hvorfor man stadig har juvel-lignende fire-punkts LED-kørelys, special designede tågelygter for og bag, dobbelt udstødning, sideskørter 18” alufælge og røde bremsekalibre.
Indvendig har man stadig beholdt Recaro-sportssæderne, alu-pedaler, et 7” diplay, læderrat/gearknop, fartpilot, 2-zoners klimaanlæg, varme i rattet og i sæderne foran.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

For at komme ned på den attraktive pris har KIA fjernet xenon forlygterne, det elektronisk nedblændelige bakspejl, audiosystemet med touchskærm, bakkamera, smart key, velkomstlys i dørhåndtagene, elektrisk håndbremse, p-sensor, regnsensor og ventilation bag.

Ekstraudstyr som kan tilkøbes:
Navigation: : kr. 25.999,-
Panoramasoltag: kr. 19.999,-
Vision pakke (regnsensor og elektronisk nedblændeligt bakspejl): kr. 9.999,-

Den almindelige cee’d GT koster fra cirka 350.000 kroner, hvorfor man godt kan tilvælge en udstyrspakke uden det ødelægger tilbuddet, men prisen ser skarpest ud blot med standardudstyret, der også bør tilfredsstille de fleste.

Priserne for van starter ved blot 174.995 kr. + moms.

Light udgaven introduceres ifm. FIFA World Cup 2014.

Du kan se en videotest forneden, hvor vi bl.a. prøvede den almindelige cee’d GT.