1. Home
  2. Baggrund
  3. Maldonado droppet: Kevin Magnussen får sæde i Formel 1
0

Maldonado droppet: Kevin Magnussen får sæde i Formel 1

Maldonado droppet: Kevin Magnussen får sæde i Formel 1
0
0

Kevin Magnussen er årets danske håb hvad angår deltagelse i årets Formel 1-sæson. Autosport har nemlig fået nys om, at Magnussen får et sæde hos Renault i 2016-sæsonen.

Autosports kilder bekræfter, at Kevin Magnussen over de kommende dage offentliggør og bekræfter at have fået et sæde hos Renaults Formel 1-team, der sidste år bestod af Pastor Maldonado og Romain Grosjean. De kørte for Lotus, som nu er opkøbt og sammen med Renault til den kommende sæson danner Lotus-Renault.

Ifølge Autosport sker det i forbindelse med uoverenstemmelser hos Renault og PDVSA, Maldonados sponsor og således er Maldonados kontrakt opløst. Rygterne går på, at parterne stadig kan nå til enighed. Det er dog ikke specielt aktuelt, og Renault har derfor vendt øjnene mod Magnussen i stedet.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Det er ikke mere end fire måneder siden, at McLaren-teamet, som Magnussen havde sin debut i Formel 1 hos, fortalte ham at han ikke længere var reservekører på teamet.

23-årige Kevin Magnussen kørte for McLaren hele 2014-sæsonen og vil i 2016-sæsonen dele team med Jolyon Palmer hos Renault, såfremt dette bliver aktuelt.

En afgørelse forventes lanceret engang i næste uge.