1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Maserati GT MC Stradale – nu med bagsæder
0

Maserati GT MC Stradale – nu med bagsæder

Maserati GT MC Stradale – nu med bagsæder
0
0

Seneste udgave af GranTurismo MC Stradale får nu to sæder bagtil.

Maserati har offentliggjort en række ændringer til GranTurismo MC Stradale, heriblandt tilføjelsen af to bagsæder.

Det er en kende bizart eftersom Stradale tilbydes som en mere hardcore, lettere udgave af GranTurismo, heraf ‘MC’ delen af navnet der star for ‘Maserati Corse’. Tilføjelsen af to bagsæder gør den selvsagt mindre fokuseret. Men hvis Maserati mener at en letvægts bane-udgave af GranTurismo med plads til ungerne bag I er hvad kunderne vil have har de ret til det.

Keramiske bremser som standard

Den anden ændring som er foretaget på Stradale er tilføjelsen af 10 yderligere hestekræfter i 4.7-liters V8 motoren der nu yder 460 hestekræfter som i resten af modelprogrammet. Som altid er den matchet til Maseratis seksstrins MC Race Shift gearkasse og giver bilen en topfart på 301 km/t.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Motorhjelmen er nu i kulfiber og diffuseren bagtil er nu mere aggressiv, mens 20-tommers fælgene smedede. Disse ændringer bør medføre en reduktion af vægten for at modarbejde den forøgelse som bagsæderne tilføjer. Maserati har endnu ikke frigivet de oficielle tal, så det er endnu uvist hvor meget bilen har tabt eller taget på. Dermed mangler accelerationstallene også, men i det mindste er de keramiske Brembo bremser nu standardudstyr.