1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mazda præsenterer jubilæumsudgave af MX-5
0

Mazda præsenterer jubilæumsudgave af MX-5

Mazda præsenterer jubilæumsudgave af MX-5
0
0

Mazda har afsløret en modificeret udgave af den nuværende MX-5 roadster ved New York Motor Show, for at fejre modellens 25-års jubilæum d. 25 februar i år.

De væsentligste ændringer er i motorrummet, hvor motoren er samlet af særligt udvalgte komponenter. Disse komponenter inkluderer plejlstængerne, svinghjulet og stempler, der er særligt udvalg af Mazda.

Mazda siger at firmaets ingeniører har udvalget de ’bedste af de bedste, letteste og bedst balancerede’ komponenter for 25-års udgaven af MX-5. Der hævdes af 2.0-liters motoren vil være mere omdrejningsvillig, med bedre gasrespons og acceleration. Modellen med en sekstrins manuel gearkasse yder 165 heste mens udgaven med automatgear får 158 hestekræfter.

I kabinen har særudgaven unikke brakkede hvide lædersæder med ’25th Anniversary’ emblem syet ind i nakkestøtten. Indstigningslister, dørsider og aluminiumspedaler samt 17-tommers alufælge er standardmonteret udstyr på udgaven der endvidere får Bilstein dæmpere i udgaven med manuelt gear. Bilen er kun tilgængelig i én farve – ’Soul Red’ mettallak med sort A-stolper.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Det er endnu uvist om bilen bliver tilgængelig i Danmark.

tags: