1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mazda viser den nye TAKERI konceptbil
0

Mazda viser den nye TAKERI konceptbil

Mazda viser den nye TAKERI konceptbil
0
0

Den nye TAKERI konceptbil fra Mazda har verdenspremiere på Tokyo Motor Show i slutningen af November, men du kan allerede se billeder af den her.

TAKERI er baseret på designstilen ’’KODO – Soul of Motion’’, og skal med sit design iflg. Mazda udtrykke ’’styrke og elegance’’.

Opbygningen af Takeri

Selve bilen er bygget op om SKYACTIV-teknologier, hvilket blandt andet inkluderer Mazdas første regenerative bremsesystem, som omdanner kinetisk energi til elektricitet når man bremser. – Denne elektricitet bliver så brugt på de forskellige elektriske systemer, hvilket aflaster motoren, og man bruger dermed mindre brændstof.

SKYACTIV-teknologi er bl.a. sammensat af effektive dieselmotorer, start/stop, en lettere karrosseriopbygning, lavere luftmodstand og en ny undervogn. – Iflg. Mazda har det dog ikke lavet om på køregenskaberne og komforten, som efter sigende er ’’fremragende’’.

På Mazda-standen ved Tokyo Motor Show vil den nye CX-5 også være at finde, som får sin japanske udstillingspremiere, mens CX-5 kommer til Biler for Alle i Herning d.30 oktober.

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv

Det forventes yderligere at Mazda CX-5 bliver introduceret i foråret 2012.

tags: