1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Megane Sport Tourer med 220 hk
0

Megane Sport Tourer med 220 hk

Megane Sport Tourer med 220 hk
0
0

Før i år, havde det været noget tid siden vi sidst så en kompakt, sportslig stationcar fra en af de store fabrikanter. Sidste gang var det Focus ST170, men siden da har meget ikke erstattet den.

Mens premium-fabrikanterne fortsatte med at sende store, hurtige stationcarudgaver på markedet, såsom Audi RS4 samt RS6, var appetitten mindre længere ned i prisrækkerne.

Heldigvis valgte Ford at sende afløseren til ST170 på markedet, i form af Focus ST i stationcarudgaven. Nu melder der sig rygter om, at Renault vil have en bid af kagen. Selv Honda skulle spekulere i en Type R stationcar.

0-100 km/t på syv sekunder

Den nye Renault, ved navn Megane GT 220 Sport Tourer, vil kun muligvis komme til landet. Med 220 hk burde der være kræfter nok til hele familiien, og de kommer fra en nedskaleret udgave af Megane RS’ 265hk stærke 2.0-liters benzinmotor.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Med 326 Nm, kan man forvente en 0-100 km/t tid på omkring 7 sekunder. Under karroseriet finder man stivere affjedring, nyt styretøj, forbedrede bremser og særlige dæk. Megane er i forvejen en velkørende bil, så GT220 bør være ganske underholdende.

Kosmetisk set får man lidt skørter og 18-tommers fælge, men mere interessant er det om vi også får en RS-udgave af Sport Tourer.

Indtil da, er Focus ST kongen af klassen.