1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes-Benz viser ny varevogn
0

Mercedes-Benz viser ny varevogn

Mercedes-Benz viser ny varevogn
0
0

Mercedes-Benz har offentliggjort billeder af deres nye Renualt Kangoo-baserede afsløser til den udgåede Vaneo varevogn, som her er afbilledet i officielle sketches.

Bilen er blevet døbt Mercedes-Benz Citan, og den nye forhjulstrukne varevogn forventes at blive vist frem for offentligheden ved Hannover Commercial Vechicle Show til september, før den lanceres på markedet lidt senere på året.

Eventuelt vil blive solgt i 5 forskellige karroserivarianter og tre forskellige akselafstande, mens motorkraften leveres af en række Renault motorer, der er blevet tilpasset af Mercedes-Benz selv. Motorerne vil alle have 4 cylindre og være dieseldrevne, med en effekt fra 60 hk til 110 hk.

Mercedes-Benz siger at det europæiske marked for små varevogne har vokset til over 700.000 enheder solgt om året, og ønsker dermed at opnå en markedsandel på omkring 4 % med Citan. Dette vil give et salg på mellem 28.000 og 35.000 om året.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Citan, et navn som Mercedes-Benz skabte fra ordene ’city’ og ’titan’ skal konkurrere på pris og egenskaber med en serie veletablerede varevogne, som inkluderer Volkswagen Caddy, Citröen Berlingo, Fiat Doblo og dens søsterbil Renault Kangoo og vil blive produceret i Maubeuge, Frankrig.

Mercedes-Benz har offentliggjort at den nye Citan vil blive vist frem for verdenspressen og offentligheden for første gang på IAA-messen i Hannover.