1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mulig Renault 5 Turbo afløser – Video
0

Mulig Renault 5 Turbo afløser – Video

Mulig Renault 5 Turbo afløser – Video
0
0

Renault har store planer for dette års Goodwood Festival of Speed, hvor et specielt koncept skal vises frem.

Iflg. rygterne vil Renault dog også vise seks klassiske biler, fire Formel 1-modeller og tre af de spændende modeller i det almindelige modelprogram. To koncepter forventes dog også fremvist, hvoraf det ene navngivet TwinFun er blevet spottet i Renault under en videooptagelse.

På videoen forneden er der et stort femtal på siden af bilen, og flere taler allerede om en afløser til Renault 5 Turbo fra 80’erne.
Konceptet er uundgåeligt er lægge mærke til med sine skarpe former og enorme bagspoiler, men det ligner jo også en hardcore sportsbil.

Motoren ved vi endnu ikke noget om, men det vil være let at tage motoren fra den nye Clio RS 200, hvilket er en 1,6 liters turbo. Den 1,6 liters Twingo RS motor med direkte indsprøjtning er dog også en mulighed, hvis den er blevet gjort mere potent. Hos Renault har man også udstyret bilen med et livligt baghjulstræk, hvis man kigger på videoerne forneden.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Gearkassen har Renault heller ikke fortalt noget om endnu, men vi forventer en manuel gearkasse, hvilket meget i videoen også tyder på.

Følg med på bilsektionen.dk løbende og bliv klogere på Renault konceptet som vi selvfølgelig følger op på, og håber der kommer en afløser til Renault 5 Turbo.