1. Home
  2. Baggrund
  3. Nicklas Bendtner får bøde for at posere ved sin Mercedes
0

Nicklas Bendtner får bøde for at posere ved sin Mercedes

Nicklas Bendtner får bøde for at posere ved sin Mercedes
0
0

Danske Nicklas Bendtner har svært ved at gøre meget rigtig lige for tiden.

I øjeblikket spiller 28-årige Bendtner for den Volkswagen ejede fodboldklub Vfl Wolfsburg, hvor han end ikke har været udtage til de tre seneste kampe, og rygtet siger cheftræneren efterhånden er godt træt af den høje dansker, der til tider kan skabe skandaler på stribe.

Nicklas Bendtners kontrakt udløber til juni, og hans fremtid i Vfl Wolfsburg hænger i en tynd tråd, da han ikke har præsteret på banen. Uden for banen har han også gjort sig uheldig bemærket flere gange. Senest har han poseret på Instagram ved siden af sin AMG-udgave af Mercedes S-klassen. Dette må han nemlig åbenbart ikke iflg. sin kontrakt, da Vfl Wolfsburg jo er ejet af Volkswagen-koncernen, og de vil ikke have, at deres fodboldspillere reklamerer for konkurrenterne. Derfor har han fået en bøde, men vi kender desværre ikke størrelsen på den.

“We have our rules, one of those being that you must pay attention to how you are photographed in public,” udtalte Wolfsburg sportsdirektøren Klaus Allofs. “The rules are not new. It’s misconduct and it’s careless, which at the end of the day will cost (Bendtner) money.”.

Nu ved vi ikke hvad Vfl Wolfsburg har tilbudt den åbenbart også bilglade dansker af firmabil, men vi kan godt forstå, at han har valgt en Mercedes S-Klasse AMG frem for en Volkswagen.

tags: