1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan afslører den nye Note
0

Nissan afslører den nye Note

Nissan afslører den nye Note
0
0

Den japanske udgave af bilen er opvarmningen til den helt nye Note, der vil få europæisk premiere i 2013.

Den helt nye japanske Nissan Note er blevet afsløret. Den nye model giver en forsmag på den næste Note, som europæiske købere vil være i stand til at erhverve sig i 2013.

En yderligere forsmag på den nye, vigtige Note var konceptbilen Nissan Invitation, som blev vist på Geneve Motor Show tidligere på året. Kilder i Nissan har bekræftet at udseendet på den europæiske udgave vil være halvvejs imellem Invitation og den japanske model.

Den mest dramatiske designkarakteristik ved den nye Note, er hvad Nissan kalder en ’Squash line’, en linje der skærer ind i siden på dørene. Nyt er også front og bagende.

På trods af en mere aerodynamisk form på den nye Note, hævder Nissan at det rummelige interiør er blevet bevaret, og dermed fortsat er væsentligt større end gennemsnittet.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Kompressormotor fra Nissan Micra

Nissan tilbyder 360-graders systemet, der giver en fugleperspektiv af bilen på en farveskærm i kabinen. Systemet er mere raffineret end det nuværende, og stammer fra Infiniti.

Motorudvalget omfatter den kompressorladede DIG-S benzinmotor fra Micra. For første gang, vil Nissans CVT gearkasse også være tilgængelig.

De første japanske kunder kan bestille en Note til september. Den europæiske udgave vil blive bygget i England, og vil have et mere eksklusivt interiør, mere aggressiv styling og en skarpere undervogn.

tags: