1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan løfter sløret for vanvittig Juke-R
4

Nissan løfter sløret for vanvittig Juke-R

Nissan løfter sløret for vanvittig Juke-R
0
4

Nissan har offentliggjort andet kapitel i historien om “lad os lave Juke så vanvittig som overhovedet muligt”. Den har fået navnet Juke-R 2.0 Concept, og den bliver første gang vist frem på denne weekends Goodwood Festival of Speed.

De seneste fem år, hvor Juke har eksisteret, er det ikke gået stille for sig. Den lille japanske bil med det meget opsigtsvækkende design har tiltrukket sig stor opmærksomhed – blandt andet med flere sportslige varianter, men nu fejrer Nissan altså Juke’s 5-års fødselsdag med den hidtil mest hidsige variant.

Den nye Juke-R er baseret på GT-R Nismo, hvilket betyder, at der ligger en 592-hestes V6-motor på 3,8 liter under motorhjelmen. Baseret på den faceliftede Nissan Juke adskiller den nye Juke-R sig med en mere muskuløs fremtoning og den matte lakering.

Bilen er udstyret med et såkaldt aero-kit, som blandt andet indeholder en redesignet kofanger i carbon-look med store luftindtag samt nye udstødningsrør og en splittet spoiler over bagruden.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Nissan har endnu ikke offentliggjort nogen detaljer om bilens præstationer, men set i forhold til den tidligere Juke-R’s præstationer, som lød på 3,0 sekunder fra 0 til 100 km/t og en topfart på 275 km/t må vi forvente, at det er noget, den nye Juke-R som minimum kan leve op til. Det er dog ikke bekræftet, om den nye Juke-R overhovedet kommer i produktion, men den vil nok blive dyrere en forgængeren, hvor priserne begyndte ved 500.000 €, så det bliver i så fald ikke en billig fornøjelse.

Men vi krydser naturligvis fingre for, at den under alle omstændigheder bliver til noget!