1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nu bliver Fisker Karma grønnere
0

Nu bliver Fisker Karma grønnere

Nu bliver Fisker Karma grønnere
0
0

Fisker har netop frigivet en softwareopdatering til Karma-modellen, hvilket både sænker CO2-emissionen, forbedrer km/l og rækkevidden for elektrisk kørsel.

Ændringerne i CO2-emissionen betyder, at man i Holland kan spare intet mindre end 65.000 kr. årligt i personlig beskatning i op til fem år! Dette skyldes Holland har en CO2-afhængig bilbeskatning, hvorfor det er fordelagtigt at erhverve sig en miljørigtig bil.

Fisker Karmas tidligere CO2-udledning var 53 g/km, men denne er nu reduceret til kun 47 g/km, hvilket gør Karma til en af de biler med laveste emission med forbrændingsmotor.
Rækkevidden for kørsel kun på strøm er forøget med 3,6 % fra 83 til 86 km, mens det gennemsnitlige brændstofforbrug også er hævet fra 45,45 km/l til 50 km/l.

Du kan læse vores test af Fisker Karma her.

Den bedre økonomi er opnået ved hjælp af en softwareopdatering, som bl.a. minimerer elforbruget af komfortfunktionerne. Eksisterende Karma-ejere vil kunne drage nytte af softwareopdateringen for en beskeden sum.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

I Danmark er Fisker Karma uhyre sjælden på vejene grundet en pris på 2.339.000 kr. for den mest solgte model, mens den tilsvarende koster 952.000 kr. i Holland. I Holland og Belgien er salget 200 biler på ét år, mens der er fortsat store forventninger til et stigende salg af Fisker Karma i 2013.

tags: