1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nu kan du købe den nye Suzuki Swift Sport
0

Nu kan du købe den nye Suzuki Swift Sport

Nu kan du købe den nye Suzuki Swift Sport
0
0

Den nye Suzuki Swift Sport har allerede modtaget massere af positiv omtale, og det er ikke kun pga. prisen fra 220.000 kr. som slår konkurrenterne, men også fordi den kører godt!

De første eksemplarer af Suzuki Swift Sport i Danmark kom på lager i løbet af januar, og du kan derfor nu finde den hos flere forhandlere.

Suzuki Swift Sport er en lille GTi som koster fra 219.990 kr., og har en sportstunet 1.6 VVT motor med 136 hestekræfter, som administreres gennem en 6-trins gearkasse.
Undervognen er også optimeret med Monroe dæmpere, også finder man bl.a. sideskørter, 17’’ alufælge, Xenon lygter, trykknap til start af motor, klimaanlæg, Bluetooth og meget andet udstyr som standard.

Accelerationstiden ender på 8,7 sekunder fra 0-100 km/t, mens topfarten er 195 km/t. Brændstofforbruget er også ganske acceptabelt med 15,6 km/l ved blandet kørsel, hvilket placerer den i energiklasse B.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

bilsektionen.dk vil selvfølgelig også teste den nye Swift Sport, så hold dig opdateret og se videotesten eller den skrevne.

Hvis du er interesseret i Suzuki Swift Sport, så kan du booke en prøvetur her.