1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Ny Alfa Romeo Gilietta Sprint
0

Ny Alfa Romeo Gilietta Sprint

Ny Alfa Romeo Gilietta Sprint
0
0

Du husker måske Alfa Romeo Giulietta Sprint tilbage fra 1954, og nu præsenterer det italienske bilmærke en ny specialversion af Giulietta.

”Giulietta Sprint har altid haft en ganske særlig status hos alfa-entusiaster, både fordi modellen markerer en milepæl i Alfa Romeos historie, men også fordi den har været med til at sætte standarden for de modeller, vi producerer i dag med avanceret motorteknologi og sportsligt design. Den nye specialversion af Giulietta Sprint fremhæver netop det ikoniske ved Giulietta med sin rendyrkede sportslige fremtoning, sportsudstyr og en ny temperamentsfuld motor,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Giulietta Sprint har fået en ny 1.4 MultiAir turbo benzinmotor, der yder 150 arbejdssomme hestekræfter. Tophastigheden er 210 km/t og 0-100 km/t er 8,2 sekunder. Alfa fortæller desuden, at der vil være en sprød motorlyd under både gearskift og acceleration.

Læs også:  Lamborghini Revuelto: Når Innovation møder tradition

Udvendigt kan spcialversionen Giulietta Sprint kendes på nye 17” alufælge, mat sort-lakeret kølergrill, mørktonede bagruder, sorte rudelister, sideskørter, diffuser integreret i bagkofanger, mørke indsatser i forlygterne, mat sort-lakerede dørhåndtag og sidespejle og Sprint-logo på forskærmene.

Inde i kabinen er det hele holdt enkelt og mørkt. Sædeindtrækket er med indsatse i lækkert Alcantara, som er præget med Alfa Romeo-logo, og i de forreste nakkestøtter er det legendariske Sprint-logo syet ind. Tagstoffet er ligeledes holdt i sort, mens rattet er beklædt med lækkert læder og med røde syninger, der matcher sæderne. Kanten rundt om instrumentbordet og indersiden af dørene er i et råt kulfiber-look, der matcher den elegante kabine.

Udstyrsniveauet tæller to-zoners klimaanlæg, fartpilot, tågeforlygter og ratbetjent Uconnect radio med BlueTooth samt touchskærm.

Prisen lyder på 299.900 kroner ekskl. leveringsomkostninger.

Alfa Romeo Giulietta Sprint – tekniske data
Ydelse: 150 hk
Moment (Dynamic): 250 Nm v. 2.500 omdr/min
Tophastighed : 210 km/t
Acc. 0 – 100 km/t: 8,2 sek.
Forbrug: 17,5 km/l
CO2: 131 gr/km