1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Ny Aston Martin DB9 kommer til at hedde DB11
0

Ny Aston Martin DB9 kommer til at hedde DB11

Ny Aston Martin DB9 kommer til at hedde DB11
0
0

Aston Martin har offentliggjort detaljer vedrørende efterfølgeren til den populære DB9-model. Den kommer til at hedde DB11.

DB9-modellen er for Aston Martin et af deres helt store hit, og den er stadig eftertragtet den dag i dag, hvad end det er coupé- eller volante-varianten. Faktisk er den dansk designet, og måske navnet Henrik Fisker lyder bekendt. Hans kreationer huser også BMW Z8, Aston Martin V8 Vantage og Fisker Karma.

Den nye DB11 er formentligt ikke designet af Fisker, og vi ved endnu ikke specielt meget om den nye model. En udtale fra Aston Martin CEO Andy Palmer lyder dog på, at den nye DB11 vil spille en central del i deres succes fremadrettet, i det de vælger at føre DB-serien videre. Selve DB-serien kan faktisk spores helt tilbage til DB1-modellen og dermed år 1948.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Vi ved, at den nye DB11 får både V8- og V12-motorer fra Mercedes-AMG grundet deres samarbejde, og så vil den højst sandsynligt også dele enkelte andre komponenter med den store S-klasse fra Mercedes.

Hvornår offentliggøres den så, tænker du. Ærligt talt ved vi det ikke, men engang i år 2016 vil ikke være et dumt bud. Se frem til nyt design og nye teknologier.