1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny BMW 6-serie Cabriolet afsløret!
1

Ny BMW 6-serie Cabriolet afsløret!

Ny BMW 6-serie Cabriolet afsløret!
0
1

Billed af den nye BMW 6-serie cabriloet

BMW har netop i dag i Los Angeles afsløret deres helt nye 6-serie cabriolet.Den nye BMW 6-serie cabriolet er 4,89 meter lang, og akselafstanden er 7 cm længere end den tidligere version. Derudover er den nye 6-serie cabriolet også bredere og lavere.

Det tager det 19 sekunder at folde stofkalechen af, også tager det 24 sekunder at køre den tilbage igen. Mens man ruller af og til behøves man ikke at holde stille, for dette kan gøres imens at man køre 40 km/t.

Interiøret har hentet meget inspiration fra 5- og 7-serien, men er blevet gjort mere sporty med henblik på en bedre køreoplevelse.

Motorudvalget i BMW 6-serie cabriolet

I den nye cabriolet er udvalget af motorer ikke enormt, og dem man kan vælge imellem er 640i og 650i, hvilket dog heller ikke vil få dig til at savne kraft. I 650i er der en 4,4 liters biturbo-V8 motor som yder 400 hestekræfter, og derfor går fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder.
I 640i er der en 6-cylindret motor med 320 heste, og den kan køre hele 12,7 km/l.
Begge modeller kommer med en 8-trins automatgearkasse.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Man regner dog med at BMW vil tilføje flere motorer at vælge imellem senere, hvor en 6-cylindret diesel vil være et godt gæt.

Hvornår kommer BMW 6-serie cabriolet til DK?

Den nye BMW 6-serie cabriolet bliver lanceret i løbet af næste år(2011), men coupeen vil vi nok se på de danske veje før.
BMW’s nye coupe har de endnu ikke vist i Los Angeles, men den ser vi frem til!

 

tags: