1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Boble til stranden
0

Ny Boble til stranden

Ny Boble til stranden
0
0

Efter de lækkede billeder af VWs Beetle Dune Concept, er der nu dukket en officiel pressemeddelelse op omkring konceptet, der blev afsløret tidligere i dag på Detroit Auto Show.

Bilen er baseret på Beetle R-line, men Dune Concept er 12mm længere, 559mm bredere og 20mm højere, men med 51mm højere frihøjde.

Volkswagen siger at studiet ’viser potentialet for en ny produktionsudgave af den mest sportslige Beetle nogensinde’, hvilket grundlæggende betyder at vi får Dune Beetle at se i år.

Bilen er udført i ’Arizona’ gul-orange metallak, med de todelte skærmkasser i sort og Beetle Dune Concept kører på 19-tommers fælge med 255/45 dæk. Der er monteret en ny kølerhjelm med en forhøjet sektion i midten og luftindtag på siderne samt cirkulære LED-tågelygter på forenden.

På bagenden finder man en tagspoiler og en bagklap, der sammen fungerer til at kunne huse et par ski, som det fremgår af billeder. Selv med ski monteret kan bagklappen åbnes på hvilket som helst tidspunkt. Beetle Dune er forhjulstrukket, dens offroad-look til trods.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

I kabinen anvender Beetle Dune Concept samme ’Arizona’-gule farve på instrumentbrættet og har fået tilføjet et håndtag til passagererne. Midten af instrumentbrættet domineres af en 7.7-tommers AMOLED trykfølsom skærm, der betjener infotainmentsystemet. Sæderne anvender et sportsligt design med de ydre overflader i ’Titan Black’ læder og selve sædet i ’Ceramique’-farvet ’Gobi’-stof.