1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Cayenne S Diesel
0

Ny Cayenne S Diesel

Ny Cayenne S Diesel
0
0

Lad diesel kampen begynde. Porsche afslører rival til BMW M Performance bilerne.

Succeen af Porsche Cayenne Diesel er essentiel for succesen af Porsche. Deres Cayenne er den bedst sælgende, og dieselmodellen er særligt populær. For at 911, Cayman og Boxster kan udvikle sig og sælge, må det samme gøre sig gældende for Cayenne.

Derfor får vi nu en ny for 2013, Cayenne S Diesel. Den vil blive solgt sideløbende med den eksisterende V6 diesel, hvor ’S’ betyder mere ydelse, der retfærdiggør emblemet.

Over 800 newtonmeter

I stedet for en 3.0-liters V6, finder man nu en 4.2-liters twin-turbo V8 diesel. Som forventet, præsterer den kollosale tal med 385hk samt 815Nm.
Det er 1 hk og 105Nm mere end man finder i M Performance udgaverne af BMW X5 samt X6.

Læs også:  Et sneak peek på den nye Porsche Panamera

Porsche sætter 0-100 km/t tiden på 5.7 sekunder for Cayenne S Diesel, sammen med hæderlige 12km/l ved blandet kørsel og 218g/km CO2. Sammen med en 100 liters tank har Cayenne S Diesel en rækkevidde på små 1.200 kilometer.

Den nye dieseludgave får samme visuelle ændringer for at differentiere den fra de lavere modeller, som benzinudgaven har. Dette betyder S emblemer, bremsekalibre i sølv og sorte luftindtag.

Den nye Porsche Cayenne S Diesel får verdenspremiere på den internationale bilmesse I Paris til september og kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland. Pris inkl. moms og afgifter er for Porsche Cayenne S Diesel kr.1.633.157.