1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Fiat 500 Street samt stærke leasingpriser
0

Ny Fiat 500 Street samt stærke leasingpriser

Ny Fiat 500 Street samt stærke leasingpriser
0
0

Fiat 500 modelprogrammet bliver nu udvidet samtidig med stærkere leasingpriser tilføjes.

Den nye udstyrsmodel er navngivet “Street” og tilbyder ekstra udstyr såsom 16” sorte alu-fælge, hækspoiler, mat-krom detaljer ud- og indvendigt, læderrat, Blue&Me system med ratbetjening samt aircondition.
Det komplette navn på modellen er Fiat 500 TwinAir Street, hvorfor den er udstyret med den fantastisk sjove 85 hestes TwinAir-turbomotor.

Pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S, Steffen Holm, udtaler:
”Vi ser frem til at præsentere den seneste udgave af den italienske nyklassiker for danskerne. Ligesom vi kan løfte sløret for, at de populære Fiat 500 Pop og Lounge udgaver har nye spændende farver og mere udstyr,”

Pop-modellen har nu også aircondition med i prisen, mens man ved køb eller leasing af Fiat 500 Lounge får både glastag, aluminiumsfælge, Blue&Me system samt klimaanlæg fra standard!

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Fiat 500 fra 1.695 kr. om måneden.

De nye leasingpriser starter fra 1.695 kr. om måneden med en engangsydelse på 25.000 kr.. Ønsker man Fiat 500 Street er prisen 1.895 kr. per måneden.

[table “” not found /]

Alle priserne er med en treårig aftale, hvor man må køre 15.000 kilometer om året.

”Det er lykkedes os at ramme en meget attraktiv privatleasing pris, og dermed åbner vi igen op for, at også Fiat 500 er på menuen for alle dem, der både vil have fuldt overblik over bilbudgettet og slippe for at bekymre sig om f.eks. service undervejs,”