1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Fiat Punto offentliggjort!
0

Ny Fiat Punto offentliggjort!

Ny Fiat Punto offentliggjort!
0
0

Fiat har givet Punto et beskedent facelift og fjernet ’evo’ fra navnet. Ændringerne er både udvendige som indvendige, og også prisen er blevet sænket.

Fiat hævder at have kombineret det bedste fra Grande Punto og Punto Evo, for at give maksimal værdi for pengene, i den nye bil.

“Det har ikke været let at forbedre et modelprogram, der i forvejen har gennemgået en markant teknologisk og designmæssig udvikling. Den nye Fiat Punto har en stolt arv at leve op til. Derfor har vi videreført forgængernes gode køreegenskaber, dens stilrene look, det attraktive udstyrsniveau samt et af markedets mest brændstoføkonomiske motorprogrammer,” fortæller Steffen Holm fra Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Det nye Punto modelprogram, vil bestå af tre udstyrsvariationer: Pop, Easy samt Lounge. Punto kan nu fås i både 3- samt 5-dørs udgave. Modelprogrammet er ifølge Fiat blevet gjort mindre forvirrende. I den topudstyrede udgave Lounge, finder man bl.a. skålformede sæder, Blue&Me, regnsensor, klimanlæg, 15” alufælge same tågelygter med kurvelysfunktion.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Motorprogrammet består bl.a. af Fiats MultiAir motor med 135 hk, der kun kan købes med Lounge udstyr. På dieselfronten finder vi, blandt andre, en 1.3-liters Multijet med 85 hk, som ifølge Fiat skulle lade den nye Punto køre helt optil 28,6 km/l.

Fiat lokker lige nu, med en stærk introduktionspris på 119.990 kr. Resten af de danske priser kan ses her.

tags: