1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Ford Kuga er klar til slut 2012
0

Ny Ford Kuga er klar til slut 2012

Ny Ford Kuga er klar til slut 2012
0
0

Den nye Ford Kuga er nu klar, hvilket sker med mere plads og mange nye smarte features som eksempelvis håndfri bagklap.

Den nye Kuga blev afsløret ved Geneve Motor Show tilbage i marts, og her kunne man dermed se den europæiske version af Ford Escape.
Nogle af de nye finesser som skal gøre hverdagen lettere for fremtidige Ford Kuga-ejere er den håndfri, automatiske bagklap, som åbner og lukker via en sensor, som registrerer om der er en fod under bilens bagkofanger.

Fords kommunikationssystem, SYNC kan man også tilføje til den nye model. SYNC er et system der gør stemmestyring, integration og tilslutning af eksterne kilder nemmere og muligt. Systemet har også et automatisk nødopkald, hvorfor bilen selv ringer til alarmcentralen, hvis en airbag eller brændstoftilførslen afbrydes. – Systemet finder bilens lokation ved hjælp af bilens GPS, mens den Bluetooth-parret mobiltelefon foretager opkaldet.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Af andre systemer som også vil være tilgængelige er Active Park Assist og Blind Spot Information System.

Mere plads

Den nye Ford Kuga har hele 82 liter større bagagerum end den udgående model! Selve sædeindretningen er også optimeret, så de bagerste sæder nu let kan klappes ned ved tryk på én knap.

20 gangere mere effektivt 4×4 system

Der er også arbejdet på det intelligente 4×4 system, som nu kan analysere kørselsforholdene hele 20 gange hurtigere! Det betyder systemet justerer kraftfordelingen til de forskellige hjul, så man får den bedste oplevelse af styring og acceleration. – Man har også styrket de dynamiske køreegenskaberne gennem f. eks Torque Vectoring Control, som man for første gang så i C-Max.

Motorprogrammet

Ved lanceringen vil motorprogrammet på dieselsiden bestå af to forskellige 2.0 TDCi med hhv. 140- og 163 heste. – Hertil vil man også kunne tilvælge Ford PowerShift automatgearkassen.
Ønsker man en benzinmotor kan den fås med Fords 1.6 liters EcoBoost.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Den nye Ford Kuga bliver introduceret i Europa i 2012, og vi vil se de første eksemplarer på vejene i slutningen af året. – Priserne kendes endnu ikke.

tags: