1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Jaguar F-PACE debuterer som følgevogn i Tour de France
0

Ny Jaguar F-PACE debuterer som følgevogn i Tour de France

Ny Jaguar F-PACE debuterer som følgevogn i Tour de France
0
0

Call it whatever you want. Spændende markedsføring? Mærkeligt, specielt, you name it. Den nye SUV fra Jaguar gjorde sin entre på den 13.7 km lange rute i årets første Tour de France-løb i weekenden.

Jaguar F-PACE er den nye SUV fra britiske Jaguar, og vi har kendt til den i lang tid, men først i lørdags under løbstarten så vi den rulle. Over en million mennesker var samlet under starten i Holland, og yderligere to milliarder mentes at have fulgt med i fjernsynet, så sandelig om ikke Jaguar fik vist denne nye SUV frem på imponerende vis.

Den nye F-PACE fungerede nemlig som følgevogn for Team Sky og de fem ryttere bestående af Ian Stannard, Luke Rowe, Peter Kennaugh, Leopold König og Chris Froome. Vi stiftede også bekendtskab med en ny speciallavet cykelholder på taget, og den er lavet af Jaguars eget Special Vehicle Operations.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Designet på bilen blev vi ikke meget klogere på, i det den var tildækket med camouflage, og alligevel havde Jaguar formået at lave den mindre kedelig end normalt i form af en masse reklame med et sporty look.

Den nye Jaguar F-PACE lanceres på dette års Frankfurt Motor Show til september, og salget af den starter allerede i starten af 2016.