1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Mercedes CLA rival fra VW
0

Ny Mercedes CLA rival fra VW

Ny Mercedes CLA rival fra VW
0
0

Volkswagen har fremvist deres New Midsize Coupe (NMC) Concept på Beijing Motor Show. Bilen viser en mulig fremtidig Mercedes CLA-rival, baseret på VW Golf.

Det nye firedørs designstudie siges at give en forsmag på en fremtidig VW Golf-baseret model der vil blive markedsført som et mindre og billigere alternativ til VW CC fra 2016.

Produktionsudgaven af NMC forventes at blive fremstilles på Volkswagens fabrik i Puebla, Mexico samt i Kina på en fabrik der drives i samarbejde med en anden fabrikant. Modellen vil være baseret på Volkswagens nye modulære MQB-platform.

Eftersom New Midsize Coupe ville være samlet i Mexico ville det være logisk at markedsføre produktionsudgaven i USA og Europa, selvom VW Gruppen allerede tilbyder en CLA-rival på de to markeder i form af Audi A3 Sedan. VW skal være på dupperne for at sikre, at NMC ikke stjæler købere fra Audi A3 Sedan og prisen vil være afgørende i den sammenhæng.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

NMC ser produktionsklar ud og fortsætter den nuværende VW designlinje med skarpe linjer, horisontale detaljer og brug af en simpel grill med LED-teknik i forlygterne. Den skrånende taglinje og rammeløse døre giver bilen et sportsligt præg og sammen med den kurvede bagende ligner bilen en nedskaleret udgave af VW CC.