1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Mercedes CLA rival fra VW
0

Ny Mercedes CLA rival fra VW

Ny Mercedes CLA rival fra VW
0
0

Volkswagen har fremvist deres New Midsize Coupe (NMC) Concept på Beijing Motor Show. Bilen viser en mulig fremtidig Mercedes CLA-rival, baseret på VW Golf.

Det nye firedørs designstudie siges at give en forsmag på en fremtidig VW Golf-baseret model der vil blive markedsført som et mindre og billigere alternativ til VW CC fra 2016.

Produktionsudgaven af NMC forventes at blive fremstilles på Volkswagens fabrik i Puebla, Mexico samt i Kina på en fabrik der drives i samarbejde med en anden fabrikant. Modellen vil være baseret på Volkswagens nye modulære MQB-platform.

Eftersom New Midsize Coupe ville være samlet i Mexico ville det være logisk at markedsføre produktionsudgaven i USA og Europa, selvom VW Gruppen allerede tilbyder en CLA-rival på de to markeder i form af Audi A3 Sedan. VW skal være på dupperne for at sikre, at NMC ikke stjæler købere fra Audi A3 Sedan og prisen vil være afgørende i den sammenhæng.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

NMC ser produktionsklar ud og fortsætter den nuværende VW designlinje med skarpe linjer, horisontale detaljer og brug af en simpel grill med LED-teknik i forlygterne. Den skrånende taglinje og rammeløse døre giver bilen et sportsligt præg og sammen med den kurvede bagende ligner bilen en nedskaleret udgave af VW CC.