1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny revolutionerende VW Scirocco undervejs
0

Ny revolutionerende VW Scirocco undervejs

Ny revolutionerende VW Scirocco undervejs
0
0

Den originale Giorgetto Giugiargo designede Scirocco baseret på Golf Mk1 blev lavet i 1974 og efterfølgende fulgt op af en ny generation i 1982.

Herefter gik der 16 år uden man hørte mere om Scirocco-modellen, men i 2008 blev den fremvist baseret på en Golf Mk5 og nu snakkes der igen om en ny model. I Danmark skaber den smarte sportscoupé opmærksomhed på gader og stræder, men dette skyldes blandt andet de lave salgstal, hvoraf de fleste er på gule plader.

Designchefen hos Volkswagen har fortalt de vil genfinde ånden for Scirocco-modellen, hvilket vil inkludere en komplet ny designstil.

Walter De Silva fortæller:

“We don’t want to repeat the body style of the Scirocco, we want to change that. At the moment, it’s only a studio project. It’s not defined at the moment. We are still working…but we are looking 360 degrees,

Den nye model forventes at få debut omkring år 2015, og det bliver med MQB-platformen vi kender fra den nyeste Golf. Fra standard er modellen udstyret med forhjulstræk, men der er mulighed for firehjulstræk som tilkøb.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Bemærk: Billedet foroven er en skitse tegnet af den tyske designstudent Marcus Claassen, som kom med en design-ide til Volkswagens næste kompakte coupé.