1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Suzuki Baleno med 110 hestes trecylindret turbomotor
2

Ny Suzuki Baleno med 110 hestes trecylindret turbomotor

Ny Suzuki Baleno med 110 hestes trecylindret turbomotor
0
2

Suzuki Baleno er den nye stjerne i Suzuki modeludvalget, og den byder på flere spændende nyheder.

Først og fremmest bygger Suzuki Baleno på en ny platform, men den nye turbomotor med 110 hestekræfter er faktisk også ganske interessant.

Suzuki betegner selv Baleno som den ideelle kompakte hatchback, trods det blot er en b-segment bil. Dimensionerne lyder på 3,995mm i længden, 1,745mm i bredden og 1,470mm i højden. Dermed er det en stor b-segment bil, men der er såmænd også plads til fem personer, så måske det faktisk endelig er en b-segment bil med reel plads til det antal mennesker, som der er sat seler ind til? Bagagerummet byder på 355 liter.

Den nye platform er blevet stigere og har en lavere vægt, hvilket hjælper på brændstofforbruget. Suzuki gør dog meget ud af at fortælle, at de ikke har sløset med sikkerheden.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Motorudvalget består af tre motorer, der alle er optimeret mod god brændstoføkonomi. Vælg mellem en ny trecylindret 1.0 BOOSTERJET turbomotor, en firecylindret 1.2 liters DUALJET eller en SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) 1.2 DUALJET, der altså er en hybridbil.

Den lille BOOSTERJET motor yder 110 hk og 170 Nm. Vælger man den 1.2 DUALJET yder 89 hk og 120 Nm. Gearkassen vil enten være en femtrins manuel, en sekstrins automatgearkasse eller en trinløs automatgearkasse afhængig af motor.

Teknologimæssigt byder Suzuki Baleno på et infotainmentsystem med farvedisplay, adaptiv fartpilot og smartphone integration i form af Apple CarPlay.

Salget af Baleno starter i Europa i foråret 2016.