1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Suzuki Vitara fra 194.990 kr.
0

Ny Suzuki Vitara fra 194.990 kr.

Ny Suzuki Vitara fra 194.990 kr.
0
0

Suzuki introducere sin ny Vitara i næste weekend, og priserne starter fra lige under 195.000 kr.

Den nye Vitara er blevet lettere og markant mere moderne og dynamisk at se på. Målet med den nye Vitara, var også at lave en mere kompakt, miljøvenlig og økonomisk SUV. Derfor er den bygget på en ny vægtbesparende platform, og med sine 418 cm i længden, er den lidt kortere end forgængeren. Dog er den også blevet mellem 4-500 kilo lettere ift. forgængeren, afhængig af hvilken model man sammenligner mod.

Motoren udvalget består af en 1.6 liters diesel og benzinmotor. Ydelsen er i begge varianter 120 hestekræfter. Vælger man benzinmotoren med forhjulstræk og femtrins manuelt gear, er det blandede forbrug angivet til 18,9 km/l, imens den firehjulstrukne udgave står angivet til 17,9 km/l.
Turbo dieselmotoren har en sekstrins manuel gearkasse, og har 320 Nm fra 1.750 omdr/min, hvilket gør den væsentlig sjovere end den bovlamme benzinmotor. Samtidig er den forhjulstrukne dieselmodel angivet til imponerende 25 km/l, imens 4WD-udgaverne med AllGrip kan køre 23,8 km/l!

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Masser af standardudstyr

Prisen starter ved 194.990 kr., for en model med Comfort udstyr, forhjulstræk og benzinmotoren. Standardudstyret inkluderer aircondition, CD-radtio, Bluetooth, multifunktionsrat, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, hill hold control og meget andet. De to andre udstyrsniveauer hedder Active og Exclusive.

Active-udstyrsniveauet koster fra 224.990 kr. med 2WD og benzinmotor. Her får man bl.a. multimedieanlæg, automatisk aircondition, bakkamera, 17” alufælge, fartpilot med hastighedsbegrænser, el-ruder bag, LED-kørelys, tågeforlygter, sædevarme foran og opvarmede sidespejle.

Topmodellen Exclusive koster fra 264.990 kroner, og her toppes det af med navigation, nøglefri betjening, parkeringssensor, regnsensor, aktiv fartpilot, automatisk nødbremse samt sædeindtræk i kombination af ruskindsstof og læder. Exclusive inkluderer desuden en ny type LED-type nærlys med optimeret lysstyrke og automatisk højderegulering.

Dieselmotoren sælges kun med Active udstyrsniveau, og derfor starter prisen med dieselmotor ved 234.990 kr.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Firehjulstræk koster 30.000 kroner ekstra.

Du kan opleve den ny Suzuki Vitara d.25.-26. April hos landets Suzuki-forhandlere.