1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny udstyrsvariant til udvalgte VW-modeller
0

Ny udstyrsvariant til udvalgte VW-modeller

Ny udstyrsvariant til udvalgte VW-modeller
0
0

Volkswagen introducerer nu en ny udstyrsvariant under navnet ”Match”, som vil kunne erhverves til Golf, Golf Plus, Golf Variant og Touran.

Den nye udstyrsvariant ”Match” er fyldt med udstyr såsom multifunktionslæderrat, 16” letmetalfælge og to-zoners automatisk klimaanlæg. Den erstatter ingen af de eksisterende udstyrsudgaver, men er en tilføjelse til de nuværende udstyrsniveauer.

Derudover er Golf-modeller i Match-udstyrsvarianten yderligere udstyret ed kørecomputer ”Plus”, tågeforlygter med drejelys, parkeringssensorer for og bag, sædevarme foran, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, dækkontrolsystem, komfortsæder med særligt Match-indtræk, indstigningslister, måtter og sortlakerede sidespejle.

VW Touran Match er yderligere udstyret med den semiautomatiske parkeringsassistent, ”Park Assist”.

Motorudvalget til Match

Til både Golf- og Touran-modellerne kan man vælge mellem den 1.2 TSI BlueMotion Technology med 105 hk eller den større 1.4 TSI med 122 hk. – Den syv-trins DSG-gearkasse kan også tilvælges til den store benzinmotor.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Er man interesseret i dieselmotorer er der en 1.6 TDi BlueMotion Technology med 105 hk, hvor man også kan vælge den syv-trins DSG-gearkasse som ekstraudstyr.

Priserne på Match-modellerne

Priserne starter fra 265.997 kr. ved den almindelige Golf Match. Vælger man Golf Plus Match er prisen 281.598 kr., mens Golf Variant Match koster 286.996 kr.

Volkswagens familievenlige MPV Touran koster fra 338.298 kr.