1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Volvo V60 Cross Country er undervejs
0

Ny Volvo V60 Cross Country er undervejs

Ny Volvo V60 Cross Country er undervejs
0
0

Ved det kommende Los Angeles Auto Show vil vi højst sandsynligt se den nye V60 som crossover. Modsat den gamle model som hed XC60, så vil den nye hedde V60 Cross Country.

Navnet drager derfor inspiration af V40 Cross Country, der er crossovermodellen af V40’eren. Volvo selv fortæller inden den endelige offentliggørelse af V60 Cross Country, at den vil kombinere det bedste fra to verdner af en komfortabel og sportslig køreoplevelse, mens man har muligheden for at udforske nye horisonter.

V60 Cross Country bliver 65mm højere end den almindelige V60, og vil bl.a. gøre brug af torque vectoring teknologi samt corner traction control. Desuden har den fået andre dæk der forbedrer offroad-egenskaberne, samt forskellig eksteriørbeskyttelse til hvis man kører op af snævre veje eller bumpede veje.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

USA og Canada bliver de to første markeder til at få V60 Cross Country, og vi kender endnu ikke til lanceringen i Europa.
Motorudvalget i Europa vil inkludere den nye firecylindrede Drive-E motorfamilie, der kombinerer god brændstoføkonomi med høj ydelse. Der er både mulighed for forhjulstræk og firehjulstræk, hvor firehjulstrækkerne vil have en femcylindret D4-motor.

Vi vender tilbage med flere specifikationer, når der bliver offentliggjort flere informationer.