1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny VW Golf GTI med 220 eller 230 hk…
0

Ny VW Golf GTI med 220 eller 230 hk…

Ny VW Golf GTI med 220 eller 230 hk…
0
0

Hvordan kommer den endelige VW Golf GTI til at se ud? Se med lige her!

Ved Paris Motor Show har Volkswagen offentliggjort et koncept af den nye Golf GTI, hvor der endda er to forskellige styrker at vælge imellem.
Den nye traditionelle Golfs benzinmotorer yder op til 140 heste, men hvis det ikke er nok kan du vælge GTI-modellen, hvor der er en standardudgave med 220 hk, mens Performance-pakken tilføjer 10 ekstra heste. Performancepakken inkluderer større bremser og et elektronisk tværspær på forakslen, som overfører kræfterne til det yderste hjul i sving eller ved overstyring.
Motoren er den 2.0 liters TSI med navnet EA888, hvor det maksimale drejningsmoment er 350 Nm, hvilket er 70 mere end den tidligere model.

0-100 på 6,6 sek

Standardudgaven klarer 0-100 km/t på 6,6 sekunder, mens man har en topfart på 246 km/t.. Det øgede moment på 70 Nm sikrer en langt hurtigere mellemacceleration fra fx 80-120 km/t.
Ift. den tidligere GTI-model har VW selvfølgelig også tænkt på miljøet, hvorfor brændstoføkonomien er forbedret med 18 %, hvorfor den ved blandet kørsel er angivet til 16,7 km/l.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

DSG-gearkassen med seks trin kan tilvælges, mens man ved valg af Performance-pakken er fra 0-100 på 6,5 sekunder, mens topfarten hæves til 250 km/t.

Ny undervogn, nyt styretøj = mere dynamisk

Ligesom den nye almindelige Golf er GTI-modellen bygget på den nye platform som vejer mindre end den gamle. Derudover finder man også en ny undervogn og styretøj, hvilket skulle gøre den mere dynamisk end før.

Som vi kender det fra Golf GTI er der massere af emblemer og GTI-detaljer over alt, mens den røde streg i grillen selvfølgelig heller ikke er til at misse.
Indeni finder man de genkendelige ternede sportssæder, mens røde syninger, golfbold-gearknop og et unikt rat med GTI-emblemet selvfølgelig også er at finde.

Som sagt er dette endnu ”bare” en konceptbil, men der vil næppe blive foretaget mange ændringer før vi ser den endelige nye VW Golf GTI på gaden i foråret 2013.

Læs også:  Så høje er fartbøderne