1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Nyheder ved Detroit Auto Show 2013

Nyheder ved Detroit Auto Show 2013

Nyheder ved Detroit Auto Show 2013
0
0

Detroit Auto Show løber af staben d.14 januar for pressen, mens offentligheden kan besøge bilshowet fra d.19 til d.27 januar.

Der er mange store nyheder klar ved det store motorshow i USA, men den største er muligvis syvende generation af Corvette.

Kort beskrivelse af nye modeller ved Detroit Auto Show:

Bentley Continental GTC Speed har en V12 6.0 liters twinturboladet-motor med 626 hk og 800 Nm.

BMW M6 Gran Coupé har samme V8 4.4 liters twinturboladet-motor med 553 hk og 680 Nm, som vi kender fra både M5 og M6 coupé samt cabriolet. Accelerationstiden fra 0-100 km/t er 4,2 sekunder, mens topfarten er begrænset til 250 km/t – dette kan dog hæves til 305 km/t med M Driver-pakken.

BMW Z4 facelift inkluderer både kosmetiske ændringer samt med høj sandsynlighed en ny indstigningsmodel i form af sDrive18i. Den nye indstigningsmodel(sDrive18i) har en 2.0 liters turboladet motor med 156 hk og 240 Nm som klarer 0-100 km/t på 7,9 sekunder og har en topfart på 221 km/t. Motoren kan både kobles til den standard sekstrins manuelle gearkasse eller den fantastiske otte-trins automatgearkasse.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Cadillac ELR coupé er det finere svar på Chevrolet Volt/Opel Ampera og blev allerede vist tilbage i 2009 ved selvsamme motorshow under navnet Converj Concept.

Corvette C7 er muligvis den største nyhed ved Detroit Auto Show, men vi ved endnu ikke meget om nyheden – vi holder dig selvfølgelig opdateret.

Lexus IS sedan er inspireret af det tidligere nævnte LF-CC koncept, og er en bil i BMW 3-serie klassen.

Maserati Quattroporte har vi allerede vist flere gange her på bilsektionen.dk. Quattroporte er i klasse med Porsche Panamera, Mercedes S-klasse, Jaguar XJ osv.. Motorvalget vil bestå af hhv. en 3.8 liters V8 med 530 heste eller en mindre V6 3.0 liters med 410 hestekræfter.

Mercedes CLA er 47cm længere end C-klassen, mens den også både er bredere og lavere. CLA-modellen vil dele platform med A-klassen, og derfor trækker den på forhjulene mens firehjulstræk er en mulighed.

Læs også:  Volkswagen ID.X Performance: Fremtidens elektriske sportslimousine

Mercedes E-klasse har også fået annonceret et facelift som får premiere ved Detroit Auto Show. Designet er selvfølgelig ændret, og hvis man vælger Elegance-trim vil man ligesom i C-klassen få et andet front og bagende-design.
Faceliftet af E-klassen indeholder selvfølgelig også både cabriolet og AMG-modellen.

MINI Paceman John Cooper Works kommer med en 1.6 liters turboladet firecylindret motor som vi kender den fra søstermodellen Countryman JCW. Ydelsen er 218 hk og 280 Nm.

VW Golf R cabriolet så vi får over halvandet år siden ved Wörthersee GTI arrangementet i Østrig, og selvom den syvende generation af Golf allerede er i lanceret, så bliver Golf R Cabriolet-modellen muligivis stadig en realitet.

Af andre spændende koncepter ved Detroit Motor Show kan vi se frem til at høre yderligere om Audi RS7Sportback,BMW 4-serie og BMW X4 concept.