1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nyt ansigt til Dacia bestseller
0

Nyt ansigt til Dacia bestseller

Nyt ansigt til Dacia bestseller
0
0

Når Dacia Duster kommer til Danmark bliver det i en opdateret version, hvor der bl.a. er lagt vægt på mere lækre materialer.

I alt har Dacia solgt 2,4 mio biler på 14 år og har Europas yngste modelprogram! Desuden solgte det voksende bilmærke 360.000 modeller sidste år, og dette tal forventes at stige til 500.000 i år!

Duster har fået en ny front og måler 4,3 meter i længden samt to meter i bredden. Foran er der ny kølergrill, nye luftindtag og nye forlygter, mens interiøret ligeledes har modtaget et kvalitetsløft. Det gamle instrumentbord er erstattet med et mere lækkert af slagsen, og yderligere er sæder og indtræk ændret. Som ekstraudstyr kan tilkøbes Renaults multimediesystem Media Nav, hvilket styres via en 7 tommer skærm, hvori man betjener navigation, medieafspiller, bluetooth og radio.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

På motorfronten er at finde en helt ny 125 hestes turbobenziner med en sekstrins manuel gearkasse. Den nye motor har hele 90 % af den maksimale trækkraft ved 1.500 omdr/min, og klarer samtidig flotte 17 km/l ved blandet kørsel.
Duster tilbyder dog også med en traditionel 105 hestes 1,6 benzinmotor, og to dieselmotorer med enten 90 eller 110 heste – dette er Renaults absolut mest benyttede motorer.

Fra standard har Duster forhjulstræk, men ønsker man firehjulstræk kan dette tilbydes. Teknologien til firehjulstrækket er hentet fra Nissan og deres X-Trail.

Dacia introducerer den opdaterede Duster ved Frankfurt Motor Show d.10 september, hvorefter den senere kommer til Danmark. Lanceringstidspunkt og pris er dog endnu ikke fastlagt af den danske importør.

tags: