1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Officielle billeder af Bentley Continental Flying Spur
0

Officielle billeder af Bentley Continental Flying Spur

Officielle billeder af Bentley Continental Flying Spur
0
0

Officielle detaljer på Bentleys næste generation af Flying Spur.

Efter gårsdagens læk af billeder, har Bentley nu frigivet specifikationerne på den nye Flying Spur. Til at starte med vil den kun fås med et enkelt motorvalg ved lanceringen; Bentleys 6.0-liters W12 twin-turbo der findes i Continental GT Speed med 625 hestekræfter og 767Nm. Sammensat med ZF’s glimrende ottetrins gearkasse og firehjulstræk med 60:40 fordeling bagtil, vil den klare 0-100 km/t på 4.3 sekunder. Bentley hævder selv at bilen er god for 320 km/t, hvilket til dels er til takke grundet end ny, mere aerodynamisk karosse. Effekt til vægt-forholdet er forbedret med 14 % over den tidligere model.

Nu endnu blødere

I kabinen er der som forventet ikke gået på kompromis med luksusfornemmelsen. Vi finder et nyt Infotainment system med Bluetooth telefoni og WiFi hotspot, samt underholdning på bagsædet med en håndholdt touchscreen-fjernbetjening til passagererne. Der vil kunne vælges mellem fire eller fem sæder, førstenævnte med en midterkonsol der strækker sig hele vejen gennem kabinen og alle sæder vil være opvarmede og elektrisk justerbare.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Som i alle andre Bentley modeller, finder man enorme mængder træ og læder i kabinen, i netop den farve man måtte ønske sig. Affjedringskomforten sikres af den standardmonterede luftaffjedring, mens resten af affjedringskomponenterne også er blødgjort.  Luftaffjedringen sænker bilen når topfarten nås, først med 5mm for og 10mm bag ved 200 km/t, efterfølgende med yderligere 8mm og 13mm ved 250 km/t.

Priser og lanceringsdato vil blive offentliggjort ved bilens officielle debut på Geneve Motor Show.