1. Home
  2. Bilmærker
  3. Opel
  4. Opel Astra kan nu privatleases med halveret førstegangsydelse
0

Opel Astra kan nu privatleases med halveret førstegangsydelse

Opel Astra kan nu privatleases med halveret førstegangsydelse
0
0

I forbindelse med en større konkurrence på markedet for privatleasing halverer Opel nu i samarbejde med Alm. Brand Leasing førstegangsydelsen på privatleasing af Årets Bil i Danmark 2016.

Tilbuddet på halv førstegangsydelse gælder frem til den 30. april, og den billigste Astra til privatleasing er hermed den lille 1,0T med 105 hestekræfter eller 1,6 CDTI. I Enjoy-versionen kan de begge privatleases for 2695 kr. pr. måned med en førstegangsydelse på 4995 kr. Dette gælder for 5-dørs versionen af den nye Opel Astra, der tidligere på året blev kåret som Årets Bil i Danmark 2016.

En merpris på 100 kr. månedligt må tillægges, såfremt man ønsker den i Sports Tourer-varianten dvs. stationcarudgaven.

Den større Astra 1,4T koster med samme udstyr 2995 kr. pr. måned og med samme førstegangsydelse på 4995 kr. for en 5-dørs. For 100 kr. ekstra er man kørende i Sports Tourer-varianten i stedet for.

Enjoy-udstyrsniveauet omfatter automatisk nødbremse, kamera med skiltelæsning og 7” touchskærm med mulighed for telefonintegration og navigation via Apple CarPlay og Android Auto. Frem til den 30. april lægger Opel dog også 2-zonet klimaanlæg, blanke lister over sideruderne, mørketonede ruder i bag samt armlæn mellem forsæderne oveni uden ekstra pris på 5-dørs versionen.

Hos Opel kan du nu altså komme bag rattet af en privatleaset Astra for 4995 kr. i førstegangsydelse frem til den 30. april.

tags: