1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel præsenterer den nye Mokka
0

Opel præsenterer den nye Mokka

Opel præsenterer den nye Mokka
0
0

Ny mini-crossover skal konkurrere med Fords nye EcoSport samt Nissan Juke. Platformen er hentet fra næste generation af Opel Corsa.

Med dens høje affjedring og 5 sæder, måler den nye Mokka 4280mm i længden og er 1645mm høj. Dertil kommer en sporvidde på 1540mm for og bag og en akselafstand på 2555mm.

Bilen er baseret på GMs nye Gamma II platform, der bl.a. anvendes af Buick og Vauxhaull, som Opel hedder i Storbritannien. Den afbillede bil, er Buick Encore, hvorimod vi får den europæiske version at se, ved Geneva i Marts.

Rent motormæssigt, vil Mokka benytte en 1.6-liters benzinmotor uden turbo på 117 hk samt en turboladet udgave med 142 hk. På dieselsiden, findes en 1.7-liters motor med 132 hk og 300 nm. Alle motorerne vil benytte GMs stop/start system og vil være tilgængelig med enten 6-trins manuel- eller automatgearkasse.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Der er endvidere planer om en 4-hjulstrukket udgave, som supplement til den forhjulstrukne vi ser her.

Mest til asfaltjunglen

Med en frihøjde på 158 mm og specialudviklet affjedring, burde Mokka fungerer perfekte på de hullede og bulede danske veje. De fleste Mokka-modeller vil blive leveret på 18-tommers fælge.

tags: