1. Home
  2. Baggrund
  3. Oplev Ferrari F40 ved Sportscar Event i morgen
0

Oplev Ferrari F40 ved Sportscar Event i morgen

Oplev Ferrari F40 ved Sportscar Event i morgen
0
0

I morgen, lørdag d. 2. juni, kan du på Jyllandsringen opleve biler som Ferrari F40 og Bugatti Veyron, ved Sportscar Event 2012.

Drømmer du om en tur i en Porsche, Lamborghini eller Bugatti?

Nu har du muligheden for at få en tur på Jyllandsringen, i morgen, lørdag og den svulmende liste af eksotiske biler har netop fået endnu en tilføjelse – den legendariske Ferrari F40.

Listen af biler synes endeløs, og når starten til årets vildeste sportsvognsfest går i luften i morgen, lover de at give gas.

Enzos sidste kreation

Ferrari F40 blev lanceret i 1987, og er gået over i historien som en af de mest ikoniske biler fra den italienske fabrikant nogensinde.

Tilbage i slutningen af 80’erne var teknikken banebrydende, 478 hk og 0-100 km/t på 3,8 sekunder er lynhurtigt i dag, men for 25 år siden var det vanvittigt. Vigtere er det måske, at Ferrari F40 var den aller sidste bil, som mærkets fader, legenden Enzo Ferrari selv var med til at udviklet. Han døde året efter lanceringen.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Ved Sportscar Event kan du se frem til en hel dag med tonsvis af sportsvogne og superbiler. En herlig kreds af private ejere af biler som Lamborghini, Porsche og Ferrari inviterer hele landet til at komme til Jyllandsringen, for at få en tur rundt på den hurtige bane.

Ture fra 300 kr.

Turene kan købes fra 300. kr, op til den anden side af 1.000 kr.

Overskuddet fra dagen doneres som altid til Børnecancerfonden. Det første arrangement blev afholdt for 12 år siden, tilbage i år 2000 og siden da er der kørt over 8 millioner kroner ind til kræftramte børn.

Sportscar Event 2012 – fakta

  • Hvad: Sportscar Event 2012, codriver-ture i alverdens sportsvogne
  • Hvor: FDM Jyllandsringen nær Resenbro ved Silkeborg
  • Hvornår: Lørdag den 2. juni kl. 9-16
  • Pris: Entre: 50 kr., børn under 12 år gratis, ture i sportsvogne fra 300 kr.
  • Overskud: Doneres til Børnecancerfonden
  • Website: www.sportscarevent.dk
  • Bonusinfo: Sportscar Event ”Ekstra” kører ved Copenhagen Historic Grand Prix den 4. og 5. august, Sportscar Event Sjælland kører den 16. september
Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering